Menu
Tablet menu
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 214
Biografie Biografie

Biografie

Gerrit van Veldhoven is al een lange tijd een naam in de muziekbranche.

Op 30 november 1988 is Gerrit geboren te Roosendaal/Nispen. Hier heeft hij 1 jaar gewoond en daarna is hij verhuisd naar Barendrecht. Tot zijn 13e woonde hij op het woonwagenkamp bij de Oude Maas. Toen hij 3,5 jaar oud was kreeg hij op 10 mei 1992 een broertje erbij genaamd Chris.

Het zingen werd Gerrit met de paplepel ingegoten. Samen met opa Gerrit van Veldhoven en vader Chris Gigant (tevens zanger) zongen zij samen vele liedjes. Opa Gerrit gaf het over aan zijn zoon Chris, en deze weer aan zijn zoon Gerrit.

Na 12 jaar wonen in Barendrecht is Gerrit van Veldhoven verhuisd naar het woonwagenkamp in Sprundel. Hier woont hij tot op de dag van vandaag nog steeds en is hij in 2010 voor het eerst vader mogen worden van een zoon en in 2012 van een dochter.

Gerrit van Veldhoven timmert hard aan de weg. In 2004 maakte Gerrit zijn eerste maxi-single "Ik Wil Alles Doen". In 2006 maakte Gerrit z'n 2e maxi-single "Die Mooie Nachten Daar In Mexico" waar hij zijn eerste videoclip van maakte in Maleisië. 2 jaar later in 2008 maakte Gerrit zijn nummer "In De Zevende Hemel" waar hij de Nederlandse top 30 mee behaalde en binnen kwam op nummer 28! Bij dit nummer is tevens een mooie clip gemaakt in samenwerking met John Huijbregts.

In opvolging van dit nummer maakte Gerrit van Veldhoven een single genaamd "Waarom Ik Niet" die in 2010 te zien en horen was. Na deze single is Gerrit van Veldhoven een tijdje mee gaan zingen als huisartiest in de Après Skihut te Rotterdam en de Water Skihut te Hoek van Holland.

Na een aantal jaar hier met plezier gewerkt te hebben en vooral hele leuke tijden te hebben gehad, met o.a. de Go Après Ski in Ahoy waar Gerrit een aantal keer heeft mogen zingen en de gezellige Skihut On Tour shows is Gerrit gestopt bij beide Skihutten. Dit i.v.m. uitbreiding van het dagelijkse bedrijf van Gerrit van Veldhoven; GVVB.

Na een rustige tijd te hebben gehad in de zangwereld vond Gerrit het wel eens tijd worden om een nieuwe single op te nemen, namelijk "Zale Zalele". Deze single heeft Gerrit samen met zijn vriend, steun en toeverlaat Tommy Verkooijen opgenomen. Bij deze clip is met medewerking van Patrick Muijs van Muijs Media Productions een erg mooie clip opgenomen. "Zale Zalele" is ook aangesloten bij Platenmaatschappij Tam Tam music.

Op dit moment timmert Gerrit van Veldhoven flink aan de weg om zijn carrière goed op de rails te zetten.

back to top

Search

Nieuws

  • 1
  • 2
Nieuwe single; Zale Zalele

Nieuwe single; Zale Zalele

Sunday, 27 April 2014

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Wednesday, 04 June 2014